VELUX | КОНКУРС ЗА АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ ЖИВОТВОРНА СВЕТЛИНА

  • 16.11.2016
  • Конкурси

Имаме удоволствието да обявим третото издание на конкурса за архитектурни проекти, демонстриращи възможностите за използването на покривни прозорци в България - "Животворна светлина 2016 г.", организиран от VELUX.

Темата тази година е: “Съчетаване на българската архитектура със световните модерни тенденции”

Естествената светлина е физиологически и психологически безценна за нас, а осигуряването й в домовете ни и в обществените сгради - наша мисия. Покривни прозорци VELUX по уникален начин позволяват осигуряването на достатъчно светлина, както и свеж въздух, посредством естествена вентилация.

 

КАТЕГОРИИ И НАГРАДИ

Конкурсът се провежда в две категории:
1. Фамилна къща - 500 лв.
2. Жилищни и обществени сгради - 500 лв.

Голямата Награда - 2000 лв. (ще се избере от всички участвали, като ще е без значение в коя категория е бил регистриран проектът)

СРОКОВЕ

Краен срок за изпращане на проекти: до 02 Декември 2016 г.
Обявяване на победители в конкурса: до 31 Януари 2017 г.
Получаването на награди ще се случи в периода: от 01 до 28 Февруари 2017 г.

 

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ В КОНКУРСА

ИСТОРИЯ НА КОНКУРСА

През 2014 г. стартира първото издание на архитектурен конкурс "ЖИВОТВОРНА СВЕТЛИНА", организиран от ВЕЛУКС България, на тема "Съчетаване на българската архитектура с модерните тенденции". Благодарение на професионалистите в бранша, се получиха изключително интересни и функционални решения, осигуряващи безценна дневна светлина и уникално усещане в сградите с използването на пространствата под покривните елементи. След края на конкурса и отзивите от него, организаторите решават да продължат и през 2015 г., като развиват тази идея в традиция за строителния бранш в България. Нека архитектурният конкурс "Животворна светлина" да се превърне в още едно от любимите места за нови идеи и вдъхновение.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * *

VELUX е световен лидер в решенията за усвояване на покривните пространства. В строителния сектор се съчетават различни архитектурни идеи и дизайн, които неминуемо влизат във взаимодействие с богатата продуктова гама на фирма VELUX. Целта на конкурса е да провокира и развие възможностите за усвояване и подобряване на комфорта в подпокривните помещения, както и осветяване през покрива и различен дизайн на пространствата в стандартните помещения. За повече информация посетете www.velux.bg

 

 

.............................................................................................................................................................................................

 


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари