TIE UP | SALEX | ОФИСНИ ПРОСТРАНСТВА

  • 27.06.2016
  • Материали и технология

TIE UP

.............................................................................................................................................................................

* ЗАЕДНО ЗА УДОВОЛСТВИЕ          * РАЗВЛЕЧЕНИЯ И ИГРИ      *ИЗГРАЖДАНЕ НА ЛИЧНА ВРЪЗКА

 

SALEX – лидер в сферата на търговията с материали за мебели – бяха домакин на едно от последните TIE UP събития това лято. Мероприятието се проведе в приятна атмосфера в шоурума на компанията в град Бургас.

Бяха подбрани 20 от дизайнерите с най-висок рейтинг в платформата; те получиха покана за изключителното представяне с основна тема „Офисът“, където имаха преимуществото да придобият ценна информация и материали за работа на най-добрите продукти и системи в областта. Основни акценти бяха:

  • акустичните плочи и възможностите, които те дават за оптимизирани решения и голяма дизайнерска свобода при проектиране;
  • магнитен HPL с висока степен на прилепване и разнообразие от цветове, подходящ за прожекции, с приятна, кадифена на допир повърхност, по която не остават следи от пръсти дори върху черния цвят.

Разбира се, голямата подтема на представянето беше „Плъзгащите системи в офиса“, където акцентът падна върху Hettich – един от най-големите производители на мебелен обков в света. Hettich предлагат продукти, които – веднъж вградени в мебелите – често никой повече не вижда. Тяхната функция обаче се усеща: правят мебелите подвижни, сигурни и комфортни, даже и след дългогодишна употреба. Трите представени системи бяха Top Line L, Slide Line M и SysLine S. Относно организирането на документация в офиса, бяха представени системите Big Org@Tower, Systema Top 2000 и LegaDrive Systems – регулируеми по височина системи за повдигане на плотове на маси.

Събитието плавно преля в коктейл и завърши в незабравима атмосфера на морския бряг с пълноценни дискусии и много весели моменти почти до изгрев. Моделът TIE UP, който платформата dibla.com налага, за подреден път доказа, че неформалната обстановка е изключително подходяща за създаването на устойчиви контакти между участниците и оставя топли спомени за много приятно изживени моменти.

Благодарим на нашите домакини от Salex за пълноценното време и оптимизираното представяне на цялата ценна информация, която ще допринесе за по-професионалната работа на дизайнерите в темата на офисните пространства. Всеки заинтересован, който не е присъствал на събитието може да се консултира със сътрудниците на компанията в удобно време във всеки един от шоурумите Salex.

TIE UP

...................................................................................................................................................................................

ДИЗАЙНЕРИ, ТЪРГОВЦИ И ПРОИЗВОДИТЕЛИ ЗАЕДНО В НЕФОРМАЛНА ОБСТАНОВКА

Добави Коментар
Няма добавени коментари