TIE UP | ИКОР | ЛЯТО В ЦВЕТОВЕ И ФОРМИ

  • 23.08.2017
  • Всички

TIE UP

.............................................................................................................................................................................................

* ЗАЕДНО ЗА УДОВОЛСТВИЕ          * РАЗВЛЕЧЕНИЯ И ИГРИ      *ИЗГРАЖДАНЕ НА ЛИЧНА ВРЪЗКА

 

Високите летни температури по никакъв начин не успяха да осуетят прекрасно замисленото съвместно събитие на Дибла с  фирма ИКОР, провело се в Пловдив от 31 юни до 1 юли. Фирмата домакин – специалист с над 20 годишен опит в областта на подовите настилки, стенните покрития и тапети, събра 18 дизайнери, регистрирани в платформата Дибла, в пловдивския си шоурум, за да им представи най-новите си декоративни профили и елементи.

От ИКОР с гордост и въодушевление демонстрираха най-актуалните си колекции от профили  за скрито осветление Tesori F и Tesori D, декоративните полиуретанови греди и най-новите декорации - 3D панели Art Décor и Буквите.

Tesori F включва в себе си различни видове профили и первази за скрито осветление, изработени от полиуретан. Нейно най-голямо предимство са гъвкавите варианти за заоблени форми. Tesori D са декоративни архитектурни профили за LED осветление, произведени от екструдиран полистирен (XPS) с покритие от полимерни акрилни смоли и добавки от мраморни стърготини и кварцов пясък. Дебелината на покриващия слой е до 1мм, което позволява създаването на много твърди, и същевременно ултра-леки линейни профили. Tesori D са не само леки, устойчиви и готови за монтиране и вграждане в гипсокартон, но и допринасят за създаването на уникален светлинен дизайн и атмосфера.

От фирмата домакин посочиха полиуретановите греди като идеалното решение за оформяне на тавана в старинен или винтидж стил. Новата колекция на ИКОР се предлага в три модела – рустик, модерен (класик) и ретро в бяло, тъмно и светло кафяво.

Буквите са иновативни, полиуретанови декоративни елементи, част от интериорните идейни решения за закачлив, уникален и нестандартен дизайн.

Искрен интерес предизвикаха и най-новите стенни панели Art Décor panels с ефект на кожа. 3D панелите са атрактивни и модерни решения, които могат да се използват на цяла стена или само като акцент. 

Предизвикателсвото | Keep calm and trust me I’am the best designer | за атрактивно боядисване на 3D панел модел Cube още повече оживи атмосферата. Дизайнерите вложиха цялото си вдъхновение и творчество, а фирмата домакин добави към арсенала им всички необходими материали за един завършен резултат - профили и декоративни пана, инструменти, бои и мазилки. На помощ дойдоха и представители на ИКОР в ролята на опитни ментори, които напътстваха участниците, разделени в два отбора, и им демонстрираха колко лесно се работи с продуктите на фирмата. Дизайнерите имаха възможност сами да почувстват материала и да получат ценни знания и умения от първа ръка, които да приложат в бъдещата си работа. Резултатът от екипната работа вече краси офиса на ИКОР - спомен от прекрасното и ползотворно мероприятие. 

­­­

Вечерта продължи в изискан ресторантски комплекс, изпълнен с интериорни материали на ИКОР - декоративните профили, фрески, мекото подово покритие Flotex и безопасната подова настилка Altro допълнително внесоха красота и уют в обстановката.

Тимбилдинг събитията, които Дибла ежегодно организира, са само част от многобройните практични и полезни за българските дизайнери инициативи – напълно безплатни и достъпни за всички регистрирани в платформата потребители.

.............................................................................................................................................................................................

ЗА КОНТАКТ:

офис - гр. София, ул. „Георги Бенковски“ 27А

изложбената зала – гр. София, ул. „Пирин“ 52

тел. / факс 02 981 42 18, 02 980 41 23.

[email protected]

www.ikor-bg.com

Електронен магазин: www.shop.interior4e.eu

 

.............................................................................................................................................................................................


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

 

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари