TIE UP | IDEAL STANDARD | В СВЕТА НА БАНЯТА

  • 29.06.2017
  • Всички

TIE UP

.............................................................................................................................................................................................

* ЗАЕДНО ЗА УДОВОЛСТВИЕ          * РАЗВЛЕЧЕНИЯ И ИГРИ      *ИЗГРАЖДАНЕ НА ЛИЧНА ВРЪЗКА


На 19-и май град Севлиево отвори обятията си за нашата сплотена група от ентусиазирани дизайнери, жадни за нови знания и вдъхновение за бъдещите си проекти. Поредното тиймбилдинг събитие, организирано от платформата „Дибла“, дължи безспорния си успех на отдадените домакини от „Идеал Стандарт-Видима“ АД – фирма с професионален подход и решения, доказал се специалист в областта на керамичните продукти.


От фирмата производител се бяха погрижили програмата на събитието да е разнообразна и полезна. Няколко часа не стигнаха на дизайнерите от гилдията да се запознаят с богатата гама продукти, предлагани от „Идеал Стандарт“.

Гостуването в град Севлието започна с посещение на завода за санитарна арматура, където дизайнерите в детайли се запознаха с процесите на производство на изделията – от леене, шлайфане и полиране до галванизиране и монтаж и 100%-овия тест за функционалност и надеждност на крайния продукт, гарантиращ високото му качество.

След обстойното запознаване с етапите на производство участниците в поредното тиймбилдинг събитие се запознаха и с най-новите продукти на „Идеал Стандарт“ - майсторски съчетаващи иновации, технология и експертни решения.

Домакините представиха новата си колекция Connect Air, която освен със стилния си и същевременно функционален дизайн, впечатлява и с изключително новаторската  AquaBlade® технология за измиване. Колекцията, включваща в себе си серия от мивки, мебели и вани, е вдъхновена от естествените природни форми – за това свидетелстват изчистените и грациозни линии, меките и заоблени линии на керамиката. 

Смесителите, които фирмата предлага, съчетават технологията на Ideal Standard BlueStart, спестяваща енергия и ограничаваща температурата на горещата вода до 45 градуса, и системата Easyfix за бърз и лесен монтаж. Възхищение предизвика и новото поколение под-душови корита UltraFlat S, които са направени от специално разработения устойчив материал Ideal Solid®, предпазващ от подхлъзване и неподатлив на надраскване.

Дизайнерите се запознаха и с новата колекция от мивки Ipalyss, успешно съчетаваща в себе си здравина и устойчивост с тънки, прецизни форми. Колекцията се предлага в три различни конфигурации и няколко цвята, което е истинска предпоставка въображението на всеки един дизайнер да заработи на пълни обороти.

Домакините обърнаха специално внимание и на смесителя Intellmix, за който смело може да се каже, че задава нови стандарти в устойчивото екологично развитие. Той е сензорно-задействащ се и спестява повече от 50% от обичайния разход на вода и сапун.

 Както подобава на всяко едно успешно тиймбилдинг събитие, организирано от платформата „Дибла“, вечерта продължи със сплотяващо колектива караоке парти, на което скритите таланти блеснаха, а други... е, те си останаха „скрити“.


На следващия ден домакините от „Идеал Стандарт“ приятно изненадаха участниците с разходка до средновековния град-крепост Хоталич, където дизайнерите се полюбуваха на архитектурните постижения от миналото.

.............................................................................................................................................................................................

ЗА КОНТАКТ:

Офис
Идеал Стандарт – Видима АД
Гр. Севлиево
ул. Марин Попов 53
Email: [email protected]

.............................................................................................................................................................................................


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари