TIE UP | DJIA | ВОДЕЩИЯТ ПРОДУКТ TECELUX

  • 26.07.2016
  • Материали и технология

TIE UP

.............................................................................................................................................................................

* ЗАЕДНО ЗА УДОВОЛСТВИЕ          * РАЗВЛЕЧЕНИЯ И ИГРИ      *ИЗГРАЖДАНЕ НА ЛИЧНА ВРЪЗКА

 

Някой беше казал, че полезното трудно се съчетава с приятното. Е, поредният TIE UP, който националната платформа www.dibla.com организира съвместно с DJIA доказа точно обратното.

Поканени бяха 23 дизайнери от цялата страна, които се събраха в град Варна, за да уважат поканата на компания DJIA. Самата среща се състоя в прекрасния шоурум на домакините. Екипът на DJIA, както винаги, беше подготвен с едни от най-добрите си служители, които през цялото време бяха на разположение да отговорят на всички въпроси от страна на дизайнерите, обсъдени бяха различни актуални артикули и варианти за съвместна работа.

Основен акцент на презентацията бе иновативния продукт TECElux – тоалетна структура за вграждане. Tece Gmbh е един от водещите немски производители на системи за управление на водата, компания насочена към внедряване на High Tech продукти в нашето ежедневие. Един от ТОП продуктите е интегрирана система за промиване на тоалетната Tece Lux, високо технологичната структура за вграждане е съобразена с все по-високите изисквания на клиентите за дизайн, практичност и качество. Предимствата са, че системата не прилича на нищо познато до сега в България, много високо качество на материалите и дизайна, автоматичните Tuch Screen Butons придават изключително чувство за нещо специално и уникално. Като основен представител на Tece Gmbh Germany, DJIA се ангажира да представи едни от най-качествените и модерни решения на техните клиенти, с което да ги провокира да мечтаят за още по-високи стандарти, внедрени в ежедневието.

След приятните и пълноценни разговори, чаша кафе и събраната нова информация, всички задружно се отправиха към приятен комплекс в морската ни столица. С изглед към Варненския залив, в приятна обстановка и с коктейл в ръка, дизайнерите и представители на DJIA се отпуснаха в неформални разговори. Вечерта продължи по установения модел на събитието TIE UP и всички гости разговаряха до късните часове на нощта.

Благодарим на партньорите ни от DJIA за професионализма, който демонстрираха през цялото време. За искрените и ползотворни разговори, от които сме сигурни, че и двете страни (дизайнери и домакини) ще изведат дивиденти.

Повече за продуктите на DJIA може да намерите на http://www.djiabg.com/. Също така може да посетите техния онлайн магазин на http://djiamarket.com/, или директно да се свържете с представител на 0886 655 375 Аспарух Аспарухов.

TIE UP

...................................................................................................................................................................................

ДИЗАЙНЕРИ, ТЪРГОВЦИ И ПРОИЗВОДИТЕЛИ ЗАЕДНО В НЕФОРМАЛНА ОБСТАНОВКА

Добави Коментар
Аспарух Аспарухов
Благодаря на всички за професионализма и проявения интерес, аз и екипа на DJIA сме на Ваше разположение 24/7.