TIE UP | PRISMA | С ДЪХ НА МОРЕ И КОРК

  • 24.06.2016
  • Материали и технология

TIE UP

................................................................................................................................................................................

* ЗАЕДНО ЗА УДОВОЛСТВИЕ          * РАЗВЛЕЧЕНИЯ И ИГРИ      *ИЗГРАЖДАНЕ НА ЛИЧНА ВРЪЗКА

 

Този път плажната ивица беше сборна точка за поредния TIE UP, организиран от платформата Dibla.com. Черноморец ни предложи прекрасно слънчево време и студено море, което се оказа перфектна комбинация от условия за поредното успешно организирано от платформата мероприятие. Събитието протече по утвърдения от Dibla модел TIE UP – непринудено и в зоната на комфорта за всички участници в него. Много усмивки, идеи и партньорства са резултата от тази среща.

Партньорите ни от Призма презентираха последните си нововъведения и разработки като отново показаха възможностите си за осъществяване на всякакви нестандартни дизайнерски и архитектурни идеи в осветлението. Бяха демонстрирани диодни модули с въможност за bluetooth управление, Oled модули, димируеми модули на 220V с впечатляващо малки размери от 3 см. диаметър и мощност от 5 до 9 W. И не на последно място, индиректният алуминиев профил, подходящ както за вграждане в гипскартон, така и за открит монтаж. Голям интерес от страна на дизайнерите имаше и към показаните ретро ключове и контакти на немския производител THPG http://www.produktgesellschaft.de/. В неформалната, предразполагаща обстановка някои от дизайнерите намериха решения за настоящите си проекти, a други се заредиха с идеи за предстощите им.

Детските игри, особено отборните, са разтоварващи и забавни, а ако целта им е скъсяване на разстоянието между група хора, резултатът винаги е положителен.

Призма отправиха предизвикателство към дизайнерите, предоставяйки им материали за изработка на Еко осветително тяло. Всички показаха отговорна отборна игра, а резултатите бяха неочаквано добри и впечатляващи.

В областта на осветлението има изключително голяма гъвкавост и възможности, и Призма го показаха по най-добрият начин.

Всички осветителни тела създадени на това събите са уникати и могат да бъдат разгледани в шоурума на Призма в гр. София. А ето и малка част от изобретенията:

Информация за офиси на Призма в страната може да намерите ТУК.

TIE UP

...................................................................................................................................................................................

ДИЗАЙНЕРИ, ТЪРГОВЦИ И ПРОИЗВОДИТЕЛИ ЗАЕДНО В НЕФОРМАЛНА ОБСТАНОВКА

Добави Коментар
Няма добавени коментари