THE EGGER DIBLA TRIP

  • 11.04.2018
  • Всички

„Интелигентни хора и истински професионалисти, атмосферата беше изключителна!“ – сподели със сияеща усмивка една от участничките на първото ни тимбилдинг събитие за годината. Дванадесет български дизайнери и архитекти посетиха централата на EGGER – водеща фирма в областта на решенията за продукти на дървесна основа в Европа, през месец март в гр. Кицбюл, Австрия, където традиционно за нашите тимбилдинги съчетахме формалната и забавната част в едно.


Запознанството на участниците с EGGER бе насочено не само към продуктите на компанията, но и към това „кои са те“ като семейна фирма с над 50-годишен опит зад гърба си, с над 17 фабрики и 9000 човека и истински успешен бизнес модел на работа. Както те самите споделиха, от EGGER поставят устойчивото развитие далеч пред бързото такова, защото държат на клиентите си.

В професионализма и уменията на специалистите лично се убедиха и участниците в тимбилдинга, които задно с екипа на „Дибла“ попаднаха в епицентъра на небезизвестния алпийски ски-курорт Кицбюл. Там ни бяха представени голяма част от продуктите, които предлагат EGGER, сред които и някои по-нестандартни такива като OSB Combiline (многокомпозитна плоча от OSB и MDF с възможност за меламиново покритие или ХПЛ), компактен ламинат, тънко ПДЧ, и най-вече новата серия SOFT с изключителен финиш, по който трудно се задържат петна и отпечатъци от пръсти и др. Всички присъстващи побързаха да я „опипат“ доста старателно, за което нямаме доказателства, защото все пак следите се изпариха мигновено.

Освен на продуктите специално внимание беше отделено и на концепцията и тенденциите, които са в основата на „EGGER Декоративна колекция“, която вече можем да видим и на българския пазар. Посещението на фабриката на EGGER впечатли всички – „последователна, подредена и чиста среда“ се оказа тайната съставка за безкомпромисното качество на продуктите на австрийската компания. Участниците имаха възможност да се запознаят отблизо с много иновативни възможности на третиране и обработване на материалите.

Екипът на EGGER се погрижи да представи региона, в който компанията е създадена още през 60-те години, във възможно най-добрата светлина и придружи участниците до приказно красивите градчета Залцбург и Халщад. „Местата, които посетихме, пряката и приятелска комуникация с хората от групата – цялото пътуване ще остави траен и прекрасен отпечатък в сърцето ми! Страхотно и полезно приказно преживяване.“ Със сигурност това е най-точното определение за австрийския ни тимбилдинг, което чухме на раздяла в София.

... Следват още много продължения, изпълнени с още повече емоция и не на последно място нови професионални впечетления. Бъдете активни и може да станете част от тях!

.............................................................................................................................................................................................


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитoрия.

Добави Коментар
Няма добавени коментари