THE BATH ROOM BY IDEAL STANDARD

  • 01.11.2016
  • други

Отвори врати TheBathRoom – най-новият, неизчерпаем извор на идеи и ресурси за интериорния дизайн на банята. Уникалният шоурум е дело на един от партньорите на Dibla - Идеал Стандарт и е изцяло посветен на нуждите на интериорните дизайнери и архитектите. Проектът стартира от сърцето на Лондон, където се намира единственият друг TheBathRoom в цяла Европа. В допълнение към изключително богатия си асортимент от продукти, шоурумът предлага на своите посетители професионални консултации и една изключително приятна и вдъхновяваща атмосфера.

Концепцията и мениджмънта на проекта на това пространство са дело на интериорно студио Volée Design LTD. Проектът бе представен на официалното откриване на TheBathRoom от главния дизайнер на студиото – Симона Стоянова и е един добър пример за високото ниво на предлаганата услугата интериорен дизайн в страната ни. Резултата от реализацията на този проект демонстрира чудесно как колабурацията между фирмите на българския пазар, предлагащи услуги и продукти в сферата на интериора и дизайнерите от платформата могат да предложат на крайния клиент един професионален завършен продукт без притеснение от сложността на интериорното задание. Студио Volée Design LTD работи успешно с всички фирми, участващи в Годишната Партньорска Програма на Dibla, както повечето от дизайнерите от платформата. Част от тези фирми участваха активно в реализацията на TheBathRoom.

Мебелите, всички корпусни решения и геометричните експозиционни пана, които декорират отоплителната система без да нарушават нейната функционалност са изпълени от PROline Design LAB. Фирмата е разработена и специализирана да изпълнява нестандартни интериорни решения и продукт дизайн. А нейн собственик е Генчо Гоев – дизайнер в студио GOEV.

Материали и механизми за изпълнение на мебелите: Салекс ООД

Строително-ремонтните дейности бяха възложени на специализирана строителна фирма за изпълнение на дизайнерски интериорни проекти - Fimera Contract Ltd, собственост на друго успешно българско студио - Fimera Design Studio Ltd.

Осветлението е изпълнено от Prisma Lighting Ltd.

Ключове и контакти - Schneider Electric.

Всички рекламни и печатни детайли са реализирани от екипът на Bulged Ltd.

Шоурумът TheBathRoom е един наистина категоричен пример за това колко по – успешно е да работиш с отвърдени фирми, които обслужват бранша. А безкомпромисното изпълнение на идейния проект е доказателство за професионализма на всички участници в процеса – възложители, проектанти и изпълнители. Успеха при реализацията на един проект е невъзможен, ако някое от тези три звена е слабо или връзките между тях се късат. Фирмите, които dibla включва в Годишната си Партньорска Програма са подбрани да отговарят на високите изисквания на дизайнерите и общите резултати са на много високо професионално ниво. The Bathroom е поредния пример за това.

Едно от качествата на TheBathRoom, които го правят уникален, е професионалното обслужване на всеки посетител. Грижата за клиентите е поверена на двама специалисти, които са посветили живота си на архитектурата и интериорния дизайн. Единият от тях е инженер-дизайнер Божана Йорданова. Страстта й към изобразителното изкуство и дизайна започва да гори още от ранна детска възраст. Тя има повече от 11 години опит в интериорния дизайн и се гордее с над 60 реализирани жилищни интериорни пространства. Мотото й е следното: “Ако искаш да имаш това, което никога не си имал, трябва да правиш това, което никога не си правил!” Колегата на Божана, който също ще дава ценни идеи и съвети на посетителите на TheBathRoom, e Александър Бояджиев. Неговата страст е архитектурата. Освен това обича да се занимава с абстрактна фотография и макетизъм. Зад гърба си има множество брилянтно изпълнени проекти и редица научни трудове. Мотото му е: “Теорията на хаоса е приложима не само в математиката”.

„TheBathRoom” се намира на бул. „Тотлебен“ №2, в непосредствена близост до една от най-емблематичните за София забележителности - Руски паметник. Шоурумът е отворен за клиенти с работно време от понеделник до петък, от 09:00 до 18:00 часа.

Добави Коментар
Няма добавени коментари