СПОКОЙСТВИЕТО У ДОМА НЕ Е МИРАЖ. КАК ДА ГО ПОСТИГНЕМ?

  • 30.04.2018
  • Всички

Казват, че домът е отражение на характера на обитателите си. Романтиците се обграждат с винтидж интериор, домошарите обичат скандинавския стил, а пъстрият и свеж поп арт декор е любим на импулсивните и артистични натури. Каквито и усилия и парични средства да сте вложили в създаването на перфектния дом обаче, амортизацията и износването му, за съжаление, са неизбежни.

Статистиката сочи, че най-честите проблеми са свързани с ВиК и електрическата инсталации, а и както всички знаем, отдавна се говори, че техниката в дома ни има планиран от производителите „срок на годност“. Мебелите, които сме избирали с толкова любов, също не са вечни. Дамаската на диваните се износва, пантите на кухненските шкафове се разхлабват, а масите спират да ги държат краката...

За да гарантират спокойствието и добрия вид на вашия дом насреща са специалистите от Domserviz.bg - уникална за българския пазар услуга, имаща за цел да се погрижи за всяка ежедневна повреда, свързана с текущата поддръжка на дома или офиса. Работи под формата на годишен абонамент с валидност 12 месеца от датата на неговото закупуване, а изборът е между три различни плана, предназначени за различните домове и нужди.

Domserviz.bg отстраняват проблеми, свързани както с ВиК, електрическата и отоплителната инсталации, така и с подовите настилки, дограмата, домакинските уреди и обзавеждането. Те осигуряват демонтаж, транспортиране до сервиз и монтаж на едри домакински уреди, доставят всички нужни за ремонта резервни части и консумативи по цени на едро и предлагат сглобяване на мебели и монтаж на домакински уреди.

Най-честите повреди и проблеми, за които Domserviz.bg могат да бъдат полезни, ще откриете тук.

.............................................................................................................................................................................................


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари