ПУБЛИКУВАЙТЕ ВАШИЯТ ПОСЛЕДЕН ПРОЕКТ

  • 24.07.2015
  • БГ дизайн

Вече е факт дълго търсеният облик на единствената по-рода си онлайн-платформа за дизайн в България. В стремежа си да бъдем актуални, интересни и полезни, обединихме усилията си, за да поднесем на вас – активните дизайнери на България – професионално представяне, гарантиращо добри възможности за работа. Запознати сме, колко е важно всеки един проектант да може да покаже своето портфолио и нивото, на което са неговите проекти. Затова направихме платформата със самостоятелни профили, така всеки в рамките на няколко минути може да добави свои проекти към галерията в профила си. ВХОД и РЕГИСТРАЦИЯ

entry

След активиране на бутона "+ ВХОД" маркиран в основното меню, се появява падащо меню, в което, ако вече имате профил, можете да го въведете или да  се регистрирате от "Регистрирай се тук" Професионален профил в www.dibla.com

reg

Регистрацията изисква да попълните полетата с информация, която е видима за потребителите на сайта и се показва навсякъде, където вашият профил участва в платформата - публикувани проекти, написани коментари, споделени новини и др. Желанието ни е, когато потребител се ориентира за нивото на дизайна, което търси, ако хареса ваш проект, лесно да може да ви открие чрез посочената информация. Основната цел на платфората е да покаже нивото на дизайна в България. Затова на заглавната странца на сайта сме извели проекти, които са на добро ниво, предимно завършени и показващи качествата на проектанта. Така потребителите могат да се ориентират и да изберат проектант за своите бъдещи планове.

FP

В сайта открихме и  раздел НОВИНИ От своя профил всеки може да ни изпрати новина свързана с дизайна, която да популяризираме, така че всички да печелим дивиденти показвайки, че проектираме на добро ниво. "ДИЗАЙНЕРИ" Факт е, че много от вашите клиенти са виждали профила ви в www.dibla.com

designers

За нас е важдано да споделим обратната връзка от потребители на сайта, които се опитват да открият подходящият дизайнер. И затова добавихме няколко основни ФИЛТЪРА, които да послужат при избора на проектнат. Избери по категория Дава възможност да избираме - Интерироен дизайнер или студио за интериорен дизайн, Архитект, 3Д дизайнер, Продуктов дизайнер и др. Търси по рейтинг Най-преглеждан профил, Най-много публикувани проекти Търси по град Потребителите лесно могат да изберат дизайнер от техния град. Пример за използваните филтри при подбора на дизайнер: "Студио за интериорен дизайн" + "Най-много публикувани проекти" + "Варна"

sd

Това е чудесен пример, как може един потребител бързо да се информира и да контактне желания проектант. И разбира се магнита за потребителите на сайта са вашите проекти :)

GP

И тук добавихме няколко много важни филтъра, след като имахме множества запитвания и въпроси. До всеки един проект се вижда визитката на дизайнера, както и колко пъти е преглеждан проекта. Филтрите дават възможност за избор на Категория, Рейтинг на проекти, Етап на проекта. Избери категория - Описани са различни категории и така, ако някой си търси дизайнер на къщи или баня, лесно ще отдели проектите. Търси по рейтинг - Най-харесван проект, Най-преглеждан проект, Най-коментиран проект, Най-споделян проект. Етап на проекта - Идеен проект, Реализиран проект Пример за използваните филтри при подбора на проекти: "Цялостен проект" + "Най-преглеждан проект" + "Реализиран проект"

IP  

• Благодарение на доказаните професионалисти със свои профили и проекти при нас, dibla.com е все по-значим фактор в обществото на дизайнерите в България, както и сред потребителите, търсещи тези услуги. Така в сайта може да се наблюдава цялостното ниво на интериорния, екстериорния и продуктов дизайн в България.

На разположение сме за съдействие при нови регистрации и въпроси. Станете част от активните дизайнери на България!  

Добави Коментар
Няма добавени коментари