ПАРКЕТСЕНС – БУТИК ЗА ПАРКЕТИ

  • 31.10.2016
  • Материали и технология

Представяме ви „Паркетсенс“ – бутикът за паркет. Компанията предлага разнообразен избор на едни от най-висококачествените естествени паркети и представлява едни от най-реномираните производители на паркет в света: Tavar - луксозен италиански паркет (Италия), BOEN - модерен трислоен паркет (Норвегия), Премиер Паркет - художествен и фигурален паркет (Украйна), Coswick - паркет с 25-годишна гаранция (Канада), Bolefloor – паркет с естествени извивки (Холандия).

Паркетът внася уют и създава онова топло усещане, което ви кара да мечтаете за запалена камина и чаша вино. Естественият паркет ви доближава до природата и с лекото ухание на дърво. Благодарение на съвременните технологии се разшири и изборът на цветове, размери и обработки. Подът може да бъде класически, състарен, модерен, бял, син, сив, т.е няма ограничения.

Важно е при избора на паркет да знаете, че това е дългосрочна инвестиция. Отделете повече време за проучване на пазара. Започнете с това, как искате да изглежда вашият под. Потърсете информация за производителите, които предлагат продукти отговарящи на вашите изисквания. Това можете да направите при специалистите от „Паркетсенс“. Поискайте мостра. Интересувайте се от параметри, като влажност на дървесината, какво е покритието, как се монтира, какво лепило се използва, как се поддържа.

Хората, които стоят зад "Паркетсенс" могат да ви сътрудничат с всичко в областта на настилките от естествено дърво. Те ценят качеството на продуктите си и възможността да предложат на своите клиенти креативен и уникален поглед за декориране на най-използваната част от всяко помещение - пода. Изборът в бутика е разнообразен, а в същото време сведен до едни от най-качествените решения за естествен паркет, който да внесе уют и да доближи всяко пространство до природата.

Шоурумът на "Паркетсенс" в столицата се намира на бул. Симеоновско шосе 77, а всички техни продукти могат да бъдат разгледани и онлайн в официалния им уебсайт - www.parketsense.bg

ЛИЦЕ ЗА КОНТАКТ: Анатоли Миланов 0878 374 635, Георги Петков, 0878 622 623, [email protected] , skype: parketsense, София бул. Симеоновско шосе 77.

Щастливи сме, че в лицето на „Паркетсенс“, dibla.com намери още един професионален партньор. Компанията вече е част от Годишната Партньоска Програма на DIBLA,  ще се старае да подпомага работата на интериорните дизайнери и да повишава компетенциите им в сферата на настилките от естествена дървесина.

Добави Коментар
Юлия Каменова
Желая среща с Ваш дизайнер . Аз съм новодомка.
Maria
Prekrasno