NOLA7 | SPA ЛУКС В ТАЙЛАНД И ТОП АКВАПАРК В БЪЛГАРИЯ

  • 02.09.2016
  • други

Със силен сезон това лято се откроява НОЛА7 - една от най-големите компании на Балканите, специализирана в проектиране и изграждане на уелнес и SPA центрове, басейни, водни антракции, фонтани.

SPA дизайнът и услугите в сектора стават все по разнообразни и България има добрия шанс да бъде сред силните страни в развитието на този тип услуги, благодарение на няколко фактора. Сред тях се отличават наличието на висококвалифициран екип от консултанти, проектанти, архитекти, дизайнери и художници. НОЛА7 има солиден опит в цялостното проектиране на аквапаркове и басейни, wellness и spa центрове, поддръжката и експлоатацията им, което допринася за качествената функционалност и визия на съоръженията.

“Ние имахме нужда от по-голямо достигане и популярност, по-добро навлизане на пазара и разбира се започнахме с консултирането, като се допитахме до НОЛА7 за цялостно решение – проектиране и изпълнение на уникалния и първи по рода си уелнес и SPA център”, споделя генералният мениджър Брайс Борин. “Когато плащате голяма комисионна за бранд, вие имате определено ниво на очакване – не само за услуги, но и за маркетинг, за да представите вашия хотел на целия свят. Ребрандирането беше предизвикателство. Марката, която имахме не беше от ранга на “Хилтън” или “Аккор”, за да ни осигури множество заети места”, но с НОЛА7 получихме отлично решение и изпълнение. 

“Пукет остава една от топ островните дестинации като избор на глобалния туризъм и ние сме щастливи да предоставим на всички гости на Worldhotels пълния лукс при тяхно посещение в Тайланд”, споделя Роланд Йегге, изпълнителен вицепрезидент на Worldhotels за азиатско тихоокеанския регион. "Аматара е единственият член на Worldhotels на острова", потвърждава Борин. 

Компанията продължава политиката си за достигане на нови пазари и с брандирането на курорта като уелнес център. Като част от уелнес центъра, “Аматара” ще представи първата за Тайланд “турска баня” изпълена от НОЛА7.

“Вече разполагаме със SPA център с площ от 2000 кв.м, като добавихме още четири помещения за процедури към сегашните осем. Имаме стая за детоксиция, парна баня, стая за физиотерапия, фитнес студио, помещение за кални бани и разбира се, първото помещение за турска баня в Тайланд”, казва Борин. Всичките са дело на екип професионалисти от НОЛА7. Тези и уелнес помещенията ще бъдат маркетингово промотирани към различен сегмент.

В разгара на лентия сезон НОЛА7 изпълни и най-големият аквапарк на Балканите в град Поморие. Сънсет Аквапарк е най-новият и атрактивен комплекс за водни забавления, разположен в началото на Поморие и изпълнен изцяло от НОЛА7. Той отвори врати през месец август, а за посетители предоставя възможност за избор между различни зони за развлечение: 32 модерни водни пързалки с разнообразни функции и степен на трудност, детски зони с многобройни атракции и място за игра, зелени площи за плаж и релаксация.

Най-новият воден свят у нас е съизмерим по брой на съоръжения с атракции и е сред най-големите подобни съоръжения в Европа. Сънсет аквапарк се простира на площ от 25 000 кв.м. и е само на 150 метра от хотелски комплекс. В него са двете най-дълги пързалки на Балканския полуостров, всяка по 150 метра. Общата дължина на всички атракциони е над 1120 метра.

Аквапаркът предоставя възможност за избор между различни зони за развлечение. 9 екстремни пързалки са притегателно място за любителите на високия адреналин, а останалите 23 пързалки са с различна степен на трудност. Съоръженията са от най-модерен тип, осигуряващи сигурност и надеждност.

Пързалките и басейните са проектирани и монтирани от НОЛА7, утвърдената и доказана в световен мащаб фирма, изградила няколко аквапаркове с множество разнообразни инсталации, като в това се включва цялостно архитектурно и дизайн оформление на интериора и екстериора му. Проектните дейности се осъществяват от собствения екип на фирмата и обхващат всички конструктивни, ВиК, ел. и технологични проекти, необходими за изграждането и легализирането на обекта, както и последващата им поддръжка.

За най-малките е изключителната по рода си водна игрална система Multipurpose Water Play System, съчетаваща 6 платформи, където децата могат да се отдадат на забавни игри и веселия. В парка има и многофункционална сцена, където аниматори и артисти представят всекидневно различни шоу програми, занимателни игри за малки и големи. Всичко това превръща изпълнения от НОЛА7 аквапарк в царство на забавлението, летните емоции и незабравимите преживявяния.

* * * * * * * * * *

НОЛА7 е инженерингова и търговска компания, която от 1994 година работи в сферата на консултирането, изработката на стратегически концепции и изграждането на плувни басейни, възстановителни и спа комплекси, аквапарк центрове от висок клас. Компанията разполага със собствени ресурси за завършване на пълния цикъл от работи от проектирането на всички етапи, производство, инсталиране и пускане в експлоатация на специализираните съоръжения.

За повече информация, относно продуктите на NOLA7, може да посетите официалния им сайт: http://nola7.com/bg, или директно да се свържете с Ивайло Михайлов на 0882 444 249. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари