НАЙ-ХАРЕСВАНИ ПРОЕКТИ ОТ КОНКУРСА "ЦВЕТОВИ ТЕНДЕНЦИИ В ИНТЕРИОРА 2016/17"

  • 20.01.2016
  • БГ дизайн

Представяме Ви 10-те проекта, които събраха най-много гласове от рубриката "Награда на публиката"

 

На 1-во място, с най-много получени гласове, печели проекта на Диана Иванова

1. Диана Иванова Диана Иванова   2. Биляна Узунова - Магистър инженер-дизайнер

"Смятам, че е време топлите и меки цветове отново да заемат своето почетно място в интериора. Нашият дом е нашата крепост и ние трябва да направим така, че домът ни да бъде наистина убежище. Там трябва да се чувстваме спокойни, а както знаем изборът на цвят допринася изключително много за това."

Биляна Узунова   3. Антоанета Илиева

"Класически комфорт в тъмнокафяво и капучино, с ярко изразен акцент в жълто. Сивото подчертава настроението и уюта в интериора. Картината -  провокация, история, финален завършек, оригиналност..."

Антоанета Илиева   4. Волен Валентинов - VOOD Studio, Product & Interior design Волен Валентинов   5. LZarchitecture - арх. Златина Данаилова и арх. Лъчезар Данаилов

Лято. Жълто - слънце, топлина, тонизира, зарежда с енергия. Синьо - кристална чистота и ледено спокойствие Комбинацията от двата цвята създават хармоничен и стилен интериор, привнасят нотка на богатство и превъзходство, уравновесеност, свобода.

ЛЗ   6. Ралица Иванова, инженер дизайнер

"Предложените пет цвята са инспирирани от багрите на цъфтящия Делфиниум. Всеки цвят е обогатен с тонове от натуралната гама за да се омекоти излъчването на тази иначе студена палитра. В представените цветове не липсва интригата на контраста и допълнени един към друг задават хармония и изисканост в интериорната среда."

Ралица Иванова   7. Петя Андонова

"Палитрата, на която съм се спряла, е лека и ефирна. Можеш да усетиш полъха на бриз, въздушност и пространство - разширение. Като пухкав бял облак, с вкус на захарен памук. Даряваща спокойствие, безгрижност и веселие. Аквамарин и бледо розово в съчетание с лек беж и дървесина. Аромат на лято. Безвремие."

Петя Андонова   8. Илиян Стоянов - архитект, Студио Хай (студио за интериорен дизайн)

"Специфичното на работата ми е, че използвам много от принципите на архитектурата в интериорите си.

Заради зимата тенденцията за началото на годината ще е към топлите цветове, напомнящи за екзотика и лято. Към тях се прибавя нюанс на сивото с топъл акцент за баланс и успокояване на емоцията,а за малко класа и изтънченост в изпълнението добавяме тъмен пастелно син елемент."

Илиян Стоянов   9. Николета Кръстева, EXTRAVAGANCE design - студио за интериорен дизайн

"Тази хармония от цветове създава усещане за свежест и комфорт.  Разведряващ уют, който е изпълнен с живот. Силни акценти и неутрализиращи земни тонове.  Далеч от монохромността, тази цветна комбинация е подходяща за всяко помещение на дома."

Николета Кръстева   10. Магдалена Христова, инженер-дизайнер, гр. Варна "Вярвам, че средата, в която живеем е много важна - тя рефлектира върху нас и нашите емоции. Това е и причината да избера професията на дизайнер. Днес, една от мечтите ми е да се докосна до живота на все повече хора със своята работа." Магдалена Христова

Добави Коментар
Няма добавени коментари