КУХНИ ЗА ВСЕКИ ВКУС

  • 09.07.2017
  • Материали и технология

Качество, разнообразие, достъпни цени. С тези три думи бихме описали новите модулни кухни, представени от CarpetMax – специалисти в областта на вноса и търговията с подови настилки. Колекциите New LineConcept и Inspired by Nature дълго ще задържат вниманието ви върху страниците на новия каталог на фирмата партньор от Годишната партньорска програма на единствената у нас онлайн платформа за интериорен и продуктов дизайн „Дибла“. 

Модулите на CarpetMax са произведени в Полша, с двугодишна гаранция и най-високо качество. Конструкцията им позволява вратичките да бъдат и десни, и леви, а корпусите от висококачествен МДФ с високото си съдържание на смоли и лепилни вещества, гарантират една по-стабилна основа. Крачетата на стоящите шкафове са регулируеми и с повишена товароносимост. За направата на всички модули е използван висококачественият обков GTV.

CarpetMax предлага и нетрадиционни решения – стандартно долните шкафове са с параметри дълбочина 48 см/46 см корпус + 2 см фронт/, заради предимството да остане разстояние за окабеляване между тях и стената, но могат да се произведат и такива с дълбочина от 58 см/56 см корпус + 2 см фронт/. Плотовете и стенните панели от новите колекции модулни кухни на CarpetMax на фирма Egger са изключително надеждни и устойчиви на вода заради повърхността си от CPL и ядрото от ПДЧ.

Ако припознаете бъдещата си кухня в някой от проектите от новия каталог на CarpetMax, можете да се свържете с консултант на фирмата, който с радост ще ви даде ценни съвети и ще изготви специално за вас индивидуален проект с помощта на специализиран софтуер за дизайн.

Срок за производство на модулна кухня: 15 дни.
Срок за доставка: 30 дни.


каталога с модулни кухни на CarpetMax

.............................................................................................................................................................................................

Kitchen.bg е собственост на Картекс П АД. Компанията е вече 20 години на българския пазар, позната с търговската си марка CarpetMax – специализирана във внос и търговия с подови настилки, предлага цялостни решения за вашия под и богат асортимент от килими, мокети, ламинирани паркети, балатуми, тапети и врати.

 

ЗА КОНТАКТ:

тел. 0889 073 773

[email protected]

http://www.carpetmax.bg

.............................................................................................................................................................................................


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари