КОЛЕДАТА Е ДИЗАЙНЕРСКА

  • 05.12.2015
  • БГ дизайн

ПОКАНА Покажи на тия хора какво е дизайнерска Kоледа

Някъде преди време чухме един коментар - "Покажи как празнуваш, за да разберем как работиш". Разбира се, и до днес не разбрахме какво точно означава, но пък това не ни спира да празнуваме...

il_570xN.520557800_py7o

КОЛЕДАТА Е ДИЗАЙНЕРСКА - каквото и да означава това :)

МЯСТО - СТОЛИЦАТА | ДАТА - 19.12.2015г | ОБЛЕКЛО - ДИЗАЙНЕРСКО :)

От многобройните ни срещи стана ясно, че знаем как да празнуваме и ще го докажем и на тазгодишното ни коледно събитие, което ще ни даде възможност да се запознаем и забавляваме заедно.

dibla.com  се ангажира с нелеката задача да придаде дизайнерски акцент на празненството. За целта сте ни нужни вие - дизайнерите от цялата страна :)

Всеки гост ще носи отговорност чрез облеклото си да бъде разпознат като дизайнер, а ние ще се погрижим за аксесоарите.

 ЦЕНА НА КУВЕРТА - 50.00 лв ..................................................................................................................................................................................

Желаещите трябва да направят своята заявка за участие на: e-mail: [email protected] Писмото да съдържа: Заглавие -  "КОЛЕДАТА Е ДИЗАЙНЕРСКА" Име и Фамилия, телефон за връзка ЗАЯВКИ ЩЕ СЕ ПРИЕМАТ ДО  12.12.2015г. На 16.12.2015г, след като обработим всички заявки, ще изпратим на записалите се подробна информация.

Добави Коментар
Няма добавени коментари