КЛАСИЧЕСКА ЛИНИЯ С МОДЕРНА ЖИЗНЕНОСТ IDEAL STANDARD ПРЕДСТАВЯ НОВАТА КОЛЕКЦИЯ TESI

  • 22.03.2016
  • Всички

Ideal Standard, водещият доставчик на иновативни и вдъхновени от дизайна решения за банята, съчета форма и функция, за да създаде Tesi - колекция от керамични изделия за баня, мебели и смесители, които се комбинират перфектно помежду си за създаване на многофункционални бани на достъпни цени.

Създадена от дизайнера на Ideal Standard Робин Левин серията Tesi е с широкообхватни възможности, предлагащи перфектни решения както за семейни бани, така и за тоалетни и помещения от тип en-suit. Колекцията е стройна, елегантна и раздвижена: безпроблемно се адаптира към пространството и свързаните с начина на живот потребности, вгражда се във всякакви роли и никога не се отказва от постигането на перфектен баланс.

Всички тоалетни чинии от колекцията Tesi са оборудвани с AquaBlade технология на измиване, предлагаща ненадмината на пазара естетика, съчетана с изключителна хигиена, по-малко пръски и по-тихо измиване. С AquaBlade тоалетната се измива от най-горната част на чинията по цялата вътрешна повърхност. Липсва трудният за почистване горен ръб. Технологията няма аналог на пазара.

На тази философия за лесно поддържане е подчинен дизайнът на всички елементи от колекцията. Скритото в стената вграждане на конзолните тоалетна чиния и биде създава чиста и луксозна визия, за първи път в съчетание с толкова достъпен ценови клас. Дори седалката на тоалетната чиния, детайл на който обичайно не се обръща твърде много внимание, е създадена с мисъл за клиента. Седалката с плавно затваряне разполага и с механизъм за бързо сваляне.

Предлагат се пет различни варианта за мивки. При това толкова голямо разнообразие от размери за колекцията Tesi не е никакъв проблем да предложи решение и за най-малкото помещение. Съществуващите варианти за тоалетни, с техния изчистен семпъл дизайн, лесно се адаптират към малки пространства. Налични са мивки с размер 45cm, 50cm, 55cm и 60cm, при които съществува възможност за избор между цял и полупиедестал. Съществува също и мивка 55 см за полувграждане към плот като вариант за тези, които желаят да комбинират с мебел.

Към керамиката Tesi се интегрират безпроблемно елегантните и практични мебели за баня Tempo. Интелигентната концепция на серията Tempo допринася за дискретно подреждане на вещите в динамично ползващата се баня. В пълната гама от мебели може да се намери точната за всяко помещение конфигурация. Неутрални, но безспорно съвременни, покритията Бял гланц, Пясъчен дъб, Пясъчно сив дъб и Сив гланц перфектно допълват изчистените контури на Tesi. Керамиката и мебелите се интегрират хармонично за постигане на красив аеродинамичен ефект. Вратичките и чекмеджетата с плавно затваряне поставят финалния щрих на удовлетворяващо усещане за ползване без усилие.

Смесителите Tesi предлагат идеален баланс между качество, стил и многообразие. Характерните им чисти геометрични линии, уравновесени от меки, кръгли форми, перфектно допълват стилистичните качества на Tesi керамиката. В широката гама смесители, от които можете да избирате, винаги ще намерите точния за своя дом и за Вашата перфектна баня. Съществува голямо разнообразие от смесители за умивалници: високи, мини, стандартни или вградени. Всички те са с чудесен тънък дизайн и разполагат с керамичен дисков механизъм за контролиране на дебита и температурата на водата с безупречна точност. Двуръкохватковият смесител за вана и смесителят за душ перфектно се комбинират със смесителите за умивалници. Само с едно леко докосване на превключвателя можете да превключите от пълнене на ваната към душа. Докато сте под душа умното въртящо се свързване "следвай ме" мести шлауха така, че да не Ви се изпречва на пътя.

Дизайнерът на Ideal Standard International, Робин Левин, казва: „Tesi представя перфектната комбинация от функционалност, достъпност и красива естетика. Колекцията използва форми, с които осъвременява класическия дизайн, създавайки широка гама от продукти, които могат да бъдат използвани за създаване на уникална за своя собственик баня, като същевременно са осигурени лесната поддръжка и неподвластната на времето привлекателност, които много от крайните потребители очакват да получат от обзавеждането на жилищата си.”

“Тази нова колекция, представена за първи път през март 2016 г. като част от изложението KBB Live (Kitchen, Bedroom and Bathroom, провело се от 6-9 март 2016 г. в Бирмингам), е и първата есенциална колекция на Ideal Standard, утвърждаваща до нивото на стандарт революционната AquaBlade технология. Всеки елемент от тази колекция може да бъде съчетан с останалите изделия за постигане на индивидуален краен резултат, представящ перфектната класическа линя със съвременен привкус.”

Добави Коментар
bnnn
opopjopjiopjjiop