IDEAL STANDARD БАНЯ НА ГОДИНАТА 2017

  • 30.10.2017
  • Конкурси

Националната платформа Дибла има за цел да ви информира за случващото се в бранша и да открива пред вас нови възможности и перспективи за развитие. Този път с радост ви съобщаваме, че нашите партньори от Годишната ни партньорска програма Ideal Standard, са готови да обявят 14-тото издание на изключително успешния конкурс – „Ideal Standard Баня на годината 2017“.

.............................................................................................................................................................................................

На новия сайт www.thebathroom.bg можете да подавате проектите си за участие в 14-тото издание на конкурса „Ideal Standard Баня на годината 2017“ до 7 февруари 2018 г.

.............................................................................................................................................................................................

Идеалната хотелска баня – каква е тя? В днешно време гостите на хотели имат особено високи изисквания и очаквания по отношение на баните. От гледна точка на хотелиерите перфектната баня трябва да е стилна, да позволява бързо и лесно почистване, да е функционална и същевременно с това с дълъг експлоатационен живот. Банята трябва да съчетава ергономичен дизайн с функции за пестене на вода и енергия, което да спомага за намаляване на разходите. Проектирането на хотелските бани е труден процес и изисква помощ, която от Ideal Standard с готовност ще ви предоставят под формата на първокласни продукти и експертни съвети.    

Участниците в конкурса могат да се състезават индивидуално или екипно в категориите „Баня в бизнес хотел“ и „Баня във ваканционен хотел“ като могат да участват архитекти, дизайнери и студенти без ограничение на възрастта.

Проектите, с които кандидатствате, трябва да бъдат разработени върху предварително зададена подложка на хотелски модул и за двете категории. Подложката може да бъде изтеглена от сайта www.thebathroom.bg в секцията „Участие“.  В условията за участие са включени още изисквани за: аргументация на използваните продукти и елементите на дизайна и спазване на нормативните изисквания при проектиране на хотелски бани.

Нови са и критериите, по които ще се оценяват проектите:

  • постигнат хармоничен и цялостен образ на интериора
  • енергоефективни решения за баня чрез продуктите на Ideal Standard
  • организация на пространството и ергономичност
  • реализуемост и приложимост на проекта

В новото издание на конкурса Ideal Standard Баня на годината 2017 жури ще бъдат: арх. Борислав Игнатов, доц. д-р арх. Мария Давчева, арх. Гергана Милушева, арх. Радина Гешева, арх. Пламен Братков, арх. Пенка Станчева, Иван Гроздев, Георги Дучев, проф. д-р инж. арх. Пеньо Столаров, арх. Ирина Тамбукова, Светослав Тодоров, Красимир Капитанов.

Гласуването на журито в конкурса е от 8 до 20 февруари 2018 г., а на публиката от 21 февруари до 8 март 2018 г.

На официално събитие на 16-ти март ще бъдат връчени наградите на журито, публиката и специалните призове. Приз Ideal Standard Баня на годината получава проектът, събрал най-много точки след анонимното гласуване на журито за всяка от категориите. Наградата е участие като специален гост на събитията на Ideal Standard по време на Milano Design Week  (17 - 22 април 2018 г.) и посещение на изложението Salone del Mobile Milano

Във всяка категория след гласуване на публиката се определя и наградата „Ideal Standard Баня на публиката“ - уикенд за двама в SPA хотел в България. Победителите във всяка категория се определят от максималния брой на гласувалите онлайн за съответния проект.

Специални награди по традиция връчват партньорите на конкурса и екипът на шоурум TheBathroom. След края на съревнованието чрез томбола ще бъдат определени 20 имена от гласувалите online, които ще получат предметни награди от Ideal Standard.

.............................................................................................................................................................................................


ПУБЛИКУВАЙ КОНКУРС В dibla.com
НАПРАВЕТЕ ЗАДАНИЕ И ИЗБЕРЕТЕ ПОДХОДЯЩИЯ ДИЗАЙНЕР ИЛИ ПРОЕКТ

Възлагането на проект или задача на конкурсен принцип е нов модел за работа с много предимства. Изборът на екип или дизайнер в конкурентна среда ви дава възможност да вземете най-доброто решение според профила и заданието на вашата компания.
Добави Коментар
Няма добавени коментари