ДИГИТАЛНИЯТ ПЕЧАТ В ИНТЕРИОРНИЯ ДИЗAЙН

  • 07.02.2017
  • Материали и технология

Дигиталният печат прави това, което много други декоративни техники не са в състояние - бързо придава атрактивен вид на елементите на интериорния дизайн и дава максимална приложимост с приемливи разходи. Дигиталните принтери на Импрес могат да печатат върху редица материали - от твърди до по-гъвкави медии, без това да се отразява на качеството.

Днешната силна тенденция към индивидуализация често се отразява в начина, по който хората украсяват своите жилищни пространства - печат върху тапети, дърво, стъкло, метал, канава или текстил. Този метод за декорация предлага разширяване на предлаганите продукти и подобрения в проектите за интериорен дизайн.

Една от най-модерните тенденции напоследък е преобразявaнeто на интериора с напечатано стъкло, което създава една по-оригинална атмосфера в дома или офиса. Дигиталният печат върху стъкло е различен и гъвкав начин за декориране и носи със себе си модерен щрих. Импрес Ви съветва да използвате различни текстури, за повече въздействие и настроение във всяко пространство.
Дайте пълна свобода на вашето въображение, като добавите принт стъкло във вашия интериор, придавайки му една истинска и неповторима атмосфера.

Все по-голям брой хора избират да отпечатват снимки върху платно (канава), като по този начин създават уникални произведения на изкуството по стените си. Принтираните картини представляват идеално завършен продукт, който ще изглежда страхотно във всяка една стая и може пряко да въздейства на посетителите на Вашия дом, офис или заведение. Опциите за избор на изображение са практически неограничени, вариращи от пейзажи и снимки до репродукции на художници. Ако винаги сте мислили за това, но никога не сте имали време да се заемете, защо не пробвате още днес?

Дайте воля на въображението си и изненадайте клиентите си с това, което дигиталният печат е способен да направи за тях. С иновативни технологии за печат ние от Импрес сме готови да спомогнем за реализацията на Вашите идеи и проекти като заедно трансформираме традиционното в съвременно!

 

За въпроси и запитвания може да се обадите на телефон 032/ 62 30 49 или да се свържете с Импрес чрез контактната форма http://impressbg.com/bg/contacts

Очаквайте повече информация за дигиталния печат, интересни снимки и клипове на: 
http://www.impressbg.com/bg/ и Фейсбук страницата ни https://www.facebook.com/impressworld

 


.............................................................................................................................................................................................

 


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Стефан Попов
Харесва ми и ще го ползвам!