DIBLA WALLPAPER 10/2015

  • 01.10.2015
  • други
Този месец се спряхме на проекта на KAPITANOV DESIGN – „The Brewery“. Целият проект и повече информация за дизайнера ще откриете в профила му в dibla.com.
ИЗТЕГЛЕТЕ DIBLA WALLPAPER 10/2015 ОТ ТУК! От месец Април 2014 dibla.com стартира услуга, до която всички потребители на сайта  ще имат достъп безплатно. С цел популяризиране на най-активните професионални профили, екипът на dibla.com реши всеки месец да публикува и изпраща до всички потребители Месечен Тапет /wallpaper/ с някои от най-добрите, публикувани през предходен месец проекти. Wallpaper-a ще има календар за текущия месец и ще съдържа информация за автора на проекта. Всеки потребител ще получава e-mail с новото предложение за всеки месец, придружен с кратка актуална информация за автора на проекта. С един клик темата ще бъде приложена към работния Ви плот и ще бъде записана на компютъра. Всичко това дава възможност за допълнителна изява на най-активните ни потребители и е атрактивен ПР материал, представящ дизайнера/студиото или екипа:
  • Благоприятства за по-силното въздействие на дизайнера/студиото или екипа, фокусирайки вниманието на потребителя
  • Рекламният формат ще достига до все повече потребители и остава продължително рекламно време
  • Пълна свобода за креативни идеи и визия
  • Предразполага към допълнително взаимодействие на рекламата и върху странични/ непряки потребители
Станете част от активните дизайнери в България и разширете Вашия профил в dibla.com, като  публикувате проекти и новини свързани с Вашите професионални изяви. Dibla.com е вашият най-добър партньор!
Добави Коментар
Няма добавени коментари