dibla.com КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ ПРЕЗ 2016

  • 17.02.2016
  • Всички

Със започването на 2016г. екипът на dibla.com, като професионална платформа, успя да привлече вниманието на водещи фирми в страната. Това се случи благодарение на професионалните профили в сайта и проектите, които отразяват нивото на дизайна в страната. Всички инициативи на платформата са провокирани от желанието ни водещите професионалисти от бранша да станат участници в събития, да се създадат контакти между страните, да споделят и обменят информация, с която да се подобри нивото на предлаганите услуги в бранша.

ПАРТНЬОРИ НА DIBLA.COM ЗА 2016 СА:

   
   
 

КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ:

Съвместно със своите партньори, през настоящата 2016, dibla.com планира много на брой и разнообразни инициативи, които ще внесат голяма динамика в интериорната гилдия.

"DESIGN > PEOPLE" е ежегоден национален форум за представяне на материали, технологии и нововъведения в областта на интериорния дизайн. Събитието ще се проведе в края на месец март. Гости ще са 100-те най-високо оценени от членовете на платформата дизайнери, а водещите фирмите в производството и вноса на продукти за интериора ще представят най-новите си тенденции. Там за първи път ще се презентира първият годишен каталог „Най-доброто от интериорния дизайн през 2015”.

Каталогът „Най-доброто от интериорния дизайн през 2015” ще даде възможност на най-активните потребители от платформата да видят свои реализирани проекти в луксозно хартиено издание, което да показва нивото на дизайна в България. В каталога ще бъдат поместени профили на компаниите, които подкрепят професионалното развитие на дизайнерите. Ще са отразени продукти, които са предлагани на пазара през изминалата 2015г. и няколко продукти, които са на фокус за настоящата година. Каталогът ще отрази ретроспективно живота на интериорния и продуктовия дизайн в страната за изминалата година. Амбициите на екипа и партньорите в това начинание са каталогът да се издава всяка година.

Продуктът "TIE UP"  дизайнери, търговци и производители заедно в неформална среда. Събитието се организира по утвърден "Team building" модел за създаване на неофициална среда, в която страните се опознават и получават полезна информация. Организира се двудневна почивка със занимания, а фирмата-възложител представя дискретно своите продукти, за да получи обратна връзка от потребителите. Партньорите ще отворят своите шоуруми и производства, за да получите информация, която да ви направи по-добри в това, което предлагате и правите.

Конкурсите са една от отправните точки на екипа. В средата на годината dibla.com ще проведе и първото издание на национален конкурс за дизайн. Начинанието цели да привлече успешните дизайнери и да създаде среда, в която да се отпуснат и да се отдадат на вдъхновението. Това начинание е плод на амбицията ни dıbla.com да създаде престижен конкурс, участието и победата в който да е стимул не само привлекателния награден фонд, но и високото признание на партньорите и гилдията. Освен големия конкурс, в средата на годината се погрижихме да има над 5 мини конкурса, които да бъдат поле за изява както на утвърдени дизайнери, така и на студенти, които да ползват това за старт в своята кариера и да придобият популярност.

Щастливи сме да споделим, че за популярността на всички тези наши събития през годината ще се погрижат нашите медийни партньори, които също бяха впечатлени от нивото и амбициите на професионалната платформа www.dibla.com. Някои от най-атрактивните проекти в платформата ще бъдат представени в списанията "Наш Дом", "Идеален дом" и "Магазин"

 

СПИСАНИЯ:

                           


ОНЛАЙН МЕДИИ:

     


 

Добави Коментар
Valentina Ivanova
А ива ли фирми които ще презентират тахетите и интериорния текстил?