DESIGN > PEOPLE

  • 15.03.2016
  • Всички

От 01 до 03 април в хотел Империал, гр. Пловдив ще се проведе единственият по рода си национален бизнес форум DESIGN > PEOPLE. Организатор е националната платформа за дизайнери dibla.com.

DESIGN > PEOPLE  е тематично събитие за специалисти в сферата на интериорния дизайн. Целта на събитието е да създаде активни и надеждни бизнес отношения между интериорните дизайнери и техните партньори, както и да оптимизира времето за затвърждаването им.

Участниците в него са професионалисти от най-висок ранг: лицата и фирмите, които определят, допринасят и развиват този пазарен сегмент. Гости на събитието са 100-те най-активни и известни дизайнери в страната и няколко от най- амбициозните, прохождащи в сферата, дизайнери. Всеки гост ще получи полезни материали, информация и подаръци, сред които и първото издание на годишния каталог „Най-доброто от интериорния дизайн през 2015“. Каталогът преодставя най-активните потребители от платформата с техни реализирани проекти, в луксозно издание, представящо нивото на дизайна в България за предходната година.

Форумът DESIGN > PEOPLE се състои от презентационен панел на тема материали, технологии и нововъведения в областта на интериорния дизайн, в който ще вземат участие водещи фирми в производството и вноса на продукти в сферата. Там най-новите си тенденции ще представят компаниите DJIA, F2 by Никром, НОЛА 7, Призма – светлинни решения, BAUHAUS, Carpet Max, Diem, Ideal Standard, Salex, Шнайдер Електрик. В програма са предвидени още: свободно време за провеждане на бизнес разговори в специално организирани за целта пространства, както и работни закуски, обяд и вечери, на които участниците да могат да обменят информация, контакти и впечатления.

Медйни партньори на DESIGN > PEOPLE са повечето от водещите медии в областта на дизайна: списанията „Наш дом“, „Идеален дом“, „Магазин“; онлайн порталите - www.nashdom-bg.com  www.citybuildhome.bg, www.ka6tata.com, www.the-building.eu, www.buildingcommunity.eu и новинарските медии www.capital.bg, www.capital.bg/light/, https://www.24chasa.bg . Те се грижат за подробното отразяване и популяризиране на събитието, партньорите и акцентите в него.

DESIGN > PEOPLE е едно от ключовите събития в годишната партньорска програма на платформата dibla.com. Чрез всички свои инициативи dibla цели да разширява моста за обмяна на опит и идеи между дизайнерите от цялата страна, да подобрява комуникацията между професионалистите от дизайнерската гилдия и да подобрява нивото на предлаганите услуги в бранша.

Добави Коментар
Жасмина
Здравейте искам да попитам дали има някаква програма за събитието? И има ли някаква такса?
Жасмина
Здравейте искам да попитам дали има някаква програма за събитието? И има ли някаква такса?