ALOHA! IT'S SUMMERTIME!

  • 29.06.2017
  • Материали и технология


Какво повече би искал един дизайнер от неограничена свобода на въображението, висококачествен продукт и разнообразни решения? Всичко това и много повече можете да откриете в най-новия каталог на декоративни фрески на фирма ИКОР, неслучайно носещ екзотичното име ALOHA.

От фирмата производител се спират именно на хавайския начин да кажеш едновременно „здравей“, „довиждане“, „любов“ и „мир“, защото е многопластово, различно и разнообразно – точно какъвто е и най-новият им продукт. Навлизайки още по-навътре в семантиката на думата, откриваме, че сричката “alo” е хавайската дума за „присъства“, а „ha” – „дъх“, „дихание“. Новият каталог на ИКОР буквално може да вдъхне нов живот на идеите и интериорните ви решения. 

Декоративните фрески, предлагани от фирмата член на Годишната партньорска програма на единствената у нас платформа за интериорен и продуктов дизайн „Дибла“, не са просто фототапет, а естествен материал, съчетаващ в себе си екзотика с актуални тонове, форми и цветове.

Фреската – тънка 1 мм, се нанася върху специална основа, след което цифрово се поставя и избраното от клиента изображение – постигнатият ефект наподобява истинска мазилка и дори диша като такава.

Те се предлагат и в готов вид на ролки, които могат директно да се залепи по индивидуален размер върху желаната повърхност – като пано на картина, на цяла стена или таван.

.............................................................................................................................................................................................

Каталози и мостри на материалите са на разположение в офиса или изложбената зала на фирма Икор Партнерс.

ЗА КОНТАКТ:

офис - гр. София, ул. „Георги Бенковски“ 27А

изложбената зала – гр. София, ул. „Пирин“ 52

тел. / факс 02 981 42 18, 02 980 41 23.

[email protected]

www.ikor-bg.com

Електронен магазин: www.shop.interior4e.eu

.............................................................................................................................................................................................

 

 

 


ПОПУЛЯРИЗИРАЙТЕ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА В dibla.com

Вие предлагате продукти и услуги в сферата на архитектурата, интериора и дизайна - ние можем да ги популяризираме пред специализирана аудитория. 

Добави Коментар
Няма добавени коментари