20 ГОДИНИ DJIA

  • 18.04.2016
  • Всички

DJIA 2001 – една от фирмите, която е годишен партньори на Dibla, отпразнува своя 20-ти рожден ден, миналия петък (15.04.2016). Партито по случай юбилея се състоя в шоурума на ул. „Цариброд 33“ в град Варна. Сред поканените бяха много приятели и партньори на компанията.

Видни архитекти и дизайнери също присъстваха на събитието. Освен с прекрасните си продукти, DJIA впечатли своите гости с невероятното си чувство за хумор и непринудения начин да се забавляват. Събитието премина в сладки приказки с колеги и хубава музика, подкрепена от DJ Dean Solo от Deep Zone Project.

Отпразнуването на годишнината се превърна в прекрасен край на работната седмица, като донесе със себе си страхотен старт на нови познанства и пъртньорства. В основата на цялата организация стоеше невероятен екип, който се погрижи събитието да се превърне в нещо много полезно и приятно.

 

Екипът на DIBLA пожелава на DJIA здраве и просперитет в новите хоризонти на бизнеса.

Добави Коментар
Честит рожден ден
ЧРД на тази фирма и на всички останали, с които си партнирате. В такива тежки времена няма нещо по-важно от това да си отправяте искрени пожелания, написани в оригинални картички https://pozdravime.com/rozhden-den/