12 ВОДЕЩИ КОМПАНИИ В ИНТЕРИОРНИЯ БРАНШ ПОДКРЕПЯТ DIBLA DESIGN AWARDS

  • 26.10.2017
  • Всички

Дванадесетте фирми от Годишната партньорска програма на Дибла ни дават необходимата подкрепа, за да превърнем своите проекти и инициативи в действителност. Техен е ключовият принос за повишаването на авторитета на професията, за изграждането на достоен облик на специалистите и гилдията, за навременното и адекватно осведомяване  с най-актуалните продукти. Нашите годишни партньори са поредното доказателство за увеличаващия се интерес на българския бизнес към развитието на родния дизайн. Фирмите от Годишната партньорска програма на Дибла подкрепят всички инициативи на платформата, които се грижат за изграждането на имиджа на проектантите.

За поредна година най-значимото събитие за дизайнерския бранш в България – Dibla Design Awards 2017 – се случва отново с всеотдайното сътрудничество на партньорите ни. Именно 12-е водещи фирми от Партньорската ни програма помогнаха да превърнем националното съревнование в ежегодно събитие, даващо стимул и мотивация на дизайнерите да не спират да се развиват и да се стремят да се докажат на най-престижната сцена в България.

Отличията за „Дизайнер на годината“ и за категориите в разделите „Жилищен интериор“ и „Обществен интериор“ несъмнено носят още по-голяма тежест и авторитет за победителите, когато зад събитието стоят партньори от нивото на дванадесет от най-успешните и влиятелни фирми в България. Подкрепата им за това начинание ги превръща не просто в партньори, а в своеобразни меценати на дизайна в страната ни, с което печелят заслужена популярност и признание сред гилдията.

Тази година над 600 гости от българския бизнес елит, инвеститори, архитекти и дизайнери, представители на водещи медии се очаква да посетят Dibla Design Awards на 22 ноември в Sofia Event Center – съорганизатор на събитието.

С подкрепата на нашите приятели и партньори от Баущоф + Метал ООД, Валинор, Джия 2001, Дием, Идеал Стандарт, Икор, CarpetMax, Magniflex, Паркетсенс, Призма – Светлинни решения, Салекс и Шнайдер Електрик, превръщаме и най-дръзките си стремежи в реалност.

 

Добави Коментар
Няма добавени коментари